به طور پیش فرض در Instagram هر شخص می تواند پست ها و پروفایل شما را مشاهده کند و آنها را بپسندد(Like) و کامنت بگذارد. اگر شما یک فرد عادی هستید و مشکلی با اینکه دیگران عکس ها و پست هایتان را ببیند یا با به اشتراک بگذراند ندارید،این تنظیمات پیش فرض اینستاگرام هیچ مشکلی برای شما ایجاد نمی کند. اما اگر شما شخصی  هستید ، که به حریم خصوصی خود اهمیت می دهید و از انتشار عکس های خصوصی و دیده شدن آن ها توسط دیگران هراس دارید. خوشبختانه اینستاگرام قابلیتی برای خصوصی کردن (private) حساب کاربری در نظر گرفته است که با فعال کردن این قابلیت تنها دنبال کنندگانی را که خود شما تایید کرده اید اجازه مشاهده و  به اشتراک گذاری  پست ها و عکس ها  شما را خواهند داشت.در ادامه مطلب ما  نحوه فعال کردن این قابلیت را به شما آموزش خواهیم داد اگر به حریم خصوصی خود اهمیت می دهید و با نقض حریم خصوصی خود توسط دیگران مشکل دارید،در این مقاله همراه ما باشید.

اکانت خصوصی اینستاگرام

1-  در ابتدا شما باید به بخش تنظیمات بروید .

 

2- حالا در تنظیمات پایین بروید و Private Account را پیدا کنید و آن را فعال کنید.  تبریک میگم حالا اکانت اینستاگرام  شما خصوصی شده هست و از این بعد تنها دنبال کنندگان شما به عکس ها و پست هایتان دسترسی دارند  و هر شخصی که بخواهد به عکس ها و پست هایتان دسترسی داشته باشد ابتدا باید شما را دنبال کند ، توجه داشته باشید هر شخصی که بخواهد شما را دنبال کند ابتدا باید توسط شما تایید شود.

3- همینطور  که در تصویر زیر مشاهده می کنید با خصوصی شدن (private) حساب کاربری شما  گزینه Copy Link حذف شده است و هیچ کس نمی تواند پست های شما را دانلود کند و به اشتراک بگذارد.

امدادرایانه | پاسخگویی به سوالات رایانه ای و موبایلی کاربران

تاریخ ثبت:۹۷/۵/۳۰ نویسنده : مجید بازدید: 341نفر
join instagram